Så funkar det

När ni hyr entremattor från oss får ni  och ta del av vår effektiva hämt- och tvättservice. På så sätt kan ni ägna er åt viktigare saker än att tänka på mattor. Det tar vi hand om till hundra procent. Vårt serviceteam hämtar de smutsiga entremattorna och lägger samtidigt ut rena. På så sätt har du alltid funktionella och snygga entremattor.

Det här gäller även dig som valt logo- eller designmattor som vi alltid tillverkar i två exemplar. En av dina unika mattor förvaras nytvättad i våra lokaler i väntan på nästa byte.

Serviceteamet kör entremattorna till vårt tvätteri i Länna. Efter tvätt, tork, kontroll och sortering är det dags att leverera tillbaka de rena och hela mattorna. Du är alltid välkommen att besöka tvätteriet.

Läs mer om tvätteriet här.

Specialisterna på Mattservice

Vårt upptagningsområde är Stockholm, Uppsala och Nyköping. Genom våra samarbetspartners så
erbjuder vi även rikstäckande mattservice.

Serviceteamet ser till att du alltid har rena fräscha entrémattor med god upptagningsförmåga. Uppstår ett särskilt behov är vi snabbt på plats med en ny matta. Våra leveransrundor är anpassade för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Innan du blir vår kund besöker vi dig och analyserar noggrant dina unika behov. Vet du redan vad du vill ha är entremattan på plats inom 24 timmar.  Carpeting känner en stolthet över att vara ett serviceföretag som alltid levererar.