Kontakta oss

Vi ser fram emot att hitta den mest prisvärda lösning och tillsammans skapa en perfekt entré och kontorsmiljö för just dig.

Slå en signal eller lämna ett meddelande nedan så hör vi av oss omgående så att du kan ha en nu fräsch matta på plats inom 24 timmar!

Telefon: 08-448 31 80

E-post: info@carpeting.se

Kontaktinformation

Berätta hur vi kan hjälpa dig


*Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Besök oss här

Tänk rent enkelt

Vi kan det mesta som är värt att veta om mattor. Till exempel att tillverkarna använder värmefixerad high-twistad nylon så att fibrerna på entrémattorna står rakt upp och på så sätt håller kvar smutsen i mattan.

Vi vet också att rätt många, faktiskt de flesta, inte delar vår passion. Det här med entremattor är helt enkelt något som andra inte vill fundera på allt för mycket. Mattorna ska helt enkelt ligga på plats, skapa ett snyggt intryck och effektivt stoppa smuts från att sprida sig in i lokalerna. De flesta vill inte ens fundera på om det är dags att skicka mattorna på tvätt.

Och det är därför vi finns till. Vi tänker på entrémattor dygnet runt, så att du istället kan göra något mer givande. Vill du ändå veta något, till exempel om fördelarna med att använda nitrilgummi på entremattans undersida, lägger vi gärna ut texten för dig. Om inte, har vi full förståelse för det.

Hur som helst ska du veta att vi kan vår sak. Det enda du behöver veta är att vi ser till att du får snygga entremattor som täcker just dina behov. Och att vi tvättar dem när det behövs.

Så Tänk rent enkelt och kontakta oss när du behöver en entrématta eller något unikt på golvet som ger lokalerna ett lyft.

Bara att höra av sig.

Vi värnar om din integritet

Vi värnar om din integritet. Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför har vi upprättat den här policyn. Den utgår från gällande dataskyddslagstiftning och förtydligar hur vi jobbar för att ta tillvara dina rättigheter och din integritet.
Syftet med den här policyn är att du ska få veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.
Läs mer i vår ”Policy för behandling av personuppgifter”