Entrémattor

Våra entrémattor är första steget mot en renare och fräschare inomhusmiljö. Sand, grus, väta och annan smuts samlas upp av mattorna vilket minskar slitaget på dina golv. Dessutom behöver golven inte städas lika ofta. Lokalerna håller sig helt enkelt fräscha längre. Rätt entrémattor med rätt bytesintervall inverkar med andra ord positivt på ekonomin eftersom du inte behöver städa ofta eller åtgärda slitna golv.

Välj mattsort storlek och färg ur vårt breda sortiment där du med stor sannolikhet hittar mattan som passar för just dina behov. De här mattorna finns alltid i lager för snabb leverans.

Vi tvättar och byter mattorna med behovsanpassade intervall så att du alltid har en fräsch matta i din entré.

Entrémattor av toppkvalité

Vi ställer hårda krav på entrémattornas kvalité. Alla mattor är tillverkade för optimal upptagning av finkornig sand, smuts och fukt. Fibrerna är tillverkade av ”high-twisted” nylon som är värmefixerad. Det betyder att fibrerna alltid står rakt upp så att smutsen hamnar i botten av mattan och stannar kvar där.

Entrémattorna har antistatiska egenskaper och baksidan är tillverkad i kraftigt nitrilgummi med förstärkta kanter som håller den på plats.

Mattfibern är genomfärgad och färgbeständig.